Royal van Lent


De afgelopen maanden is de bouw volop in bedrijf voor de nieuwbouw van Royal van Lent in Amsterdam. In opdracht van Royal van Lent wordt er een grote hal van circa 35 meter hoog en 170 meter lang, inclusief droogdok en 10 separate workshops gebouwd. De werf is begin 2019 gereed voor productie, op deze locatie is het straks mogelijk om jachten af te bouwen tot 160 meter lang. Adcom verzorgt de directievoering en toezicht, tevens houdt Adcom zich bezig met de bouw coördinatie.

Op hetzelfde terrein als waar de nieuwbouw komt is een bestaand kantoorpand aanwezig dat wordt gerestyled naar de wensen van Royal van Lent. Adcom is bij deze restyling niet alleen als directievoerder betrokken, maar ook als architect. Het volledige kantoorpand wordt gestript en gemoderniseerd. Het kantoor zal in bedrijf worden genomen door de projectteams van Royal van Lent.


Dierenpension Hellevoetsluis


In opdracht van Akieko B.V. is Adcom betrokken bij de totale nieuwbouw van Dierenpension De Ravenhoeve in Hellevoetsluis. Adcom is architect van het plan en verantwoordelijk voor de bouwkundige uitwerking van de plannen. De afgelopen jaren zijn de plannen ontwikkeld voor de nieuwbouw. Dit vergde een hoop inspanning en afstemming, niet alleen met de gemeente, maar ook moet er rekening gehouden worden met de richtlijnen die de algemene wet aanhoudt voor de bouw van dierenpensions. De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat half december de nieuwbouw in gebruik genomen kan worden.


Simon B.V.


Na een lange periode van afstemming met de gemeente en andere partijen zijn de plannen van de nieuwbouw van het bedrijf Simon B.V. definitief en is er inmiddels gestart met de bouw. Het betreft een volledige nieuwbouw van een kantoor met bedrijfshal in Rotterdam. Simon B.V., een maritieme aannemer is de opdrachtgever. Adcom is architect van de nieuwbouw.


Produlab Pharma gebouw B


De afgelopen periode zijn de voorbereidingen getroffen voor een volledige nieuwbouw achter het bestaande gebouw van Produlab Pharma in Raamsdonksveer. Net als de vorige uitbreidingen heeft Adcom het ontwerp en de bouwkundige planuitwerking verzorgd. In gebouw B komt een volledig eigen productielijn, Produlab Pharma is een producent van dierengeneesmiddelen. Vanwege de strenge richtlijnen die er in deze branche gelden dienen de gebouwen B en A (huidige gebouw) volledig van elkaar gescheiden te blijven.