Grofsmederij & Ketelmakerij Rotterdam


De renovatie van de Grofsmederij & Ketelmakerij op het RDM terrein in Rotterdam is in volle gang. Het project wordt uitgevoerd in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam. Zowel de Grofsmederij als de Ketelmakerij worden volledig gerenoveerd en hersteld naar de oorspronkelijke toestand. Na deze renovatie is het gebouw geschikt voor meerdere nieuwe huurders.


VLTC Amsterdam


In Amsterdam begint de grote renovatie van het VLTC gebouw vorm te krijgen. In het gebouw, dat in opdracht van NS wordt gerenoveerd, worden de treindiensten en reizigersorganisatie in de regio Amsterdam geregeld. Adcom is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe entree en de bouwkundige uitwerking van de entree en overige verdiepingen.


Produlab Pharma gebouw 5


De uitbreiding van Produlab Pharma in Raamsdonksveer vordert gestaag. De fundatie is gereed, de staalconstructie geplaatst en de sandwich gevelbeplating gemonteerd. Tegen deze sandwichbeplating wordt een damwandbeplating gemonteerd, om zo de uitbreiding aan te laten sluiten bij de bestaande bebouwing. Net zoals de vorige uitbreidingen heeft Adcom het ontwerp en de bouwkundige planuitwerking verzorgd.


HHSK Rotterdam


In het derde kwartaal van 2015 zijn de uitvoeringswerkzaamheden van het Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard van start gegaan. Het gebouw is gelegen aan de Maasboulevard te Rotterdam. Adcom is verantwoordelijk voor de bouwkundige uitwerking van het door de architect bedachte ontwerp. Het betreft de renovatie van een groot deel van het gebouw, dat oorspronkelijk in 3 verschillende bouwfases is gebouwd. De bouwwerkzaamheden lopen door tot het najaar van 2016.